Üdvözöljük a

Versenyképes vállalkozókat képez a kamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23
242526272829
30      

Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság

Pályaválasztási tanácsadás

Versenyképes vállalkozókat képez a kamara

Szerző: Sebestyénné Mészáros Eszter | 2017. május 23.

Az országban elsőként a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdte meg a vállalkozók digitális továbbképzését az internetes marketing területén. - ismertette a tanfolyam második előadásán kedden a kamara elnöke. 

Dr. Szerencsés László elmondta, korábban a kamara Esztergomban, Komáromban és Tatabányán szervezett két-két előadást a Vállalkozz Digitálisan programsorozat keretében. A mostani kezdeményezéssel a korábbi előadássorozat egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó témájában nyújtanak elmélyültebb ismereteket a jelentkezőknek.

 

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke is üdvözölte a részvevőket, és köszönetet mondott a szervezőknek, mivel a kamara kötelező feladatain túl is dolgozik azért, hogy a kis és középvállalkozások javítsák informatikai képességeiket, ezzel növeljék versenyképességüket. A közgyűlés elnöke hozzátette, a mai vállakozási környezetben internetes jelenlét nélkül szinte már nem is beszélhetünk felelős cégmenedzselésről.

 

Mészárosné Borbás Orsolya, a Mimézis Kft online marketing szakértője a résztvevőkkel megismerteti az internetes reklám mindenki számára elérhető, költségtakarékos megoldásait, a Google és a Facebook lehetőségeit. Mindazok számára hasznos a program, akik már rendelkeznek saját weboldallal, vagy rövidesen tervezik, de a benne rejlő lehetőségeket eddig nem tudták kiaknázni.