Üdvözöljük a

Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2021 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021222324
25
262728293031 

Iparjogvédelmi tanácsadás - Szellemitulajdon-védelmi Információs Pont

2014. április 4.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával történt együttműködési megállapodás alapján az országos hálózat egyik láncszemeként információs képviseletet, Szellemitulajdon-védelmi Információs Pontot működtetünk.

 

Elfogadta a kormány a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiát

2021. július 23.

Azon dolgozunk, hogy Magyarországot a vállalati szektor hatékonyságának fokozásával 2030-ra Európa jelentős innovátorai közé léptessük előre – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkára.

Magyar Formatervezési Díj felhívás

2021. április 12.

A Magyar Formatervezési Díj pályázat célja a magyar formatervezés teljesítményének bemutatása és népszerűsítése, a hazai formatervezés kiemelkedő alkotóinak elismerése, valamint a magyarországi termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel. Az Innovációs és Technológiai Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 42. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot. A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

Küszöbön a Horizont Európa

2021. február 9.

Áprilistól érhető el az Európai Unió minden eddiginél nagyobb, 95,5 milliárd eurós keretösszegű Horizont Európa programja, amely már idén is jelentős forrásokkal támogatja majd a hazai kutatásokat és innovációt. A magyar vállalkozások, tudásközpontok, egyetemek és kutatóintézetek sikeres pályázati részvétele érdekében februártól gyakorlatorientált online rendezvénysorozat indul – jelentette be Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztériuma felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkára.

Elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

2021. február 1.

Elérhetővé vált az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, amellyel a kormány az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg a magyar embereknek – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Ipar 4.0 - Fókuszban az autóipar - Online konferencia és kooperációs megbeszélések

2020. október 21.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2020. november 24-én online konferenciát szervez „Ipar 4.0, fókuszban az autóiparral” címmel. Az online rendezvényen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat. Az esemény 2020. november 24-én és 25-én online kooperációs megbeszélésekkel egészül ki a konferencián előadó német vállalatok részvételével, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon. A konferencián, valamint a tárgyalásokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentős uniós forrásokra pályázhatnak tapasztaltmentorok támogatásával a hazai kkv-k

2020. augusztus 13.

A kormány a lehető legtöbb segítséget megadja a magyar vállalatoknak ahhoz, hogy sikerrel pályázzanak közvetlenül is uniós forrásra, ezért újraindítjuk – a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) közreműködésével – a kkv-knak szóló mentorprogramunkat, amelynek keretében térítésmentesen kaphatnak gyakorlatorientált felkészítést a jelentkezők – jelentette be Schanda Tamás a közösségimédia-oldalán. 

Meghosszabbítják a „Egyszer használatos műanyagok kreatív felhasználása” pályázat jelentkezési határidejét

2020. július 10.

Közismert tény, hogy az egyszer használatos termékek, például a műanyagból készült fültisztító pálcikák, evőeszközök, tányérok, poharak, egyes ételtárolók, szívószálak és a léggömbpálcikák károsak a környezetre. A leginkább környezetromboló termékek forgalmának korlátozása az uniós kötelezettség mellett a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervben is megerősített célkitűzése a kormánynak. Az egyszer használatos műanyagok forgalomba hozatalának betiltásáról szóló törvényjavaslatot július 3-án, pénteken 195 igen szavazattal, egyhangúlag fogadta el az Országgyűlés.

Az SZTNH új szolgáltatása is segíthet innovátor országgá válni

2020. március 10.

Az elmúlt hónapokban született döntések azt segítik, hogy Magyarország erős innovátor országgá váljon - hangsúlyozta Gulyás Tibor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) innovációért felelős helyettes államtitkára.

A kkv-stratégia egyik pillére a női vállalkozók támogatása

2020. január 6.

Magyarország nemrégiben elfogadott, mikro-, közép- és középvállalkozásokat megerősítő stratégiájának egyik fontos pillére a női vállalkozók támogatása tehetségük, kockázatvállalásuk kibontakoztatásában - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára Kecskeméten

Kiemelten ellenőrzi a webáruházakat a fogyasztóvédelem

2019. november 28.

Idén is kiemelten ellenőrzi a webáruházakat a fogyasztóvédelmi hatóság és az Innovációs és Technológiai Minisztérium IT-laborja, az ellenőrzés egész novemberben tart - mondta Keszthelyi Nikoletta az ITM fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára

Meghosszabbították a Design Management Díj pályázati felhívásának nevezési határidejét!

2019. július 15.

Meghosszabbították a Design Management Díj pályázati felhívásának nevezési határidejét! Július 30-áig még nevezhetnek a bruttó 1 millió forintos díjra! Számos visszajelzés érkezett, mely szerint későn értesültek a felhívásról, illetve a nyári szabadságolások okán a szervezeteknek nem állt módjában dokumentációjuk határidőre való elkészítése. Ennek okán, a Magyar Formatervezési Tanács Irodája úgy döntött, hogy a Design Management Díjpályázati felhívás nevezési határidejét meghosszabbították, a módosított nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2019. július 30.

Design Management Díj 2019

2019. május 29.

A Magyar Formatervezési Tanács tíz éve, 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designmenedzsment szemléletű vállalatirányítás elismerésére. A Díj célja, hogy bemutassa, a designmenedzsment szemlélet, annak vállalatmenedzsmentbe történő integrációja hogyan járul hozzá egy-egy szervezet küldetésének megvalósításához, illetve, hogy elismerje ennek kiváló hazai példáit.

Nagyszabású Innovációs Konferencia május 14-én Budapesten

2019. április 25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a kormányzat mellett aktív szerepet kíván vállalni a vállalkozások innovációs szemléletformálásában, illetve az innovációra való ösztönzésében. Mindezt igazolja, hogy az MKIK 2019. május 14-én egy nagyszabású innovációs konferenciát szervez, „A jövő gazdasága a digitális világban: Innovatív megoldások a vállalati versenyképesség fokozásáért” címmel.             

Országos Innovációs Fórum - Komárom-Esztergom Megyei Rendezvénye

2019. január 25.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) Országos Innovációs Fórumot szervez Magyarország újjá szerveződő innovációs ökoszisztémájának bemutatása, valamint a megújuló KFI pályázati rendszerrel kapcsolatban felmerülő igények felmérése céljából. Az összes megyét érintő, széles körű összefogással megvalósuló rendezvénysorozat kiemelt szakmai partnere a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Nemzetközi pályázati lehetőségek - klímavédelem

2019. január 9.

A nemzetközi klímafinanszírozás hazánk hosszú távú befektetése, amely a magyar magánszektor külföldi térnyeréséhez is hozzájárulhat. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szorgalmazza és támogatja a magyar gazdasági szereplők részvételét két- és többoldalú nemzetközi éghajlatvédelmi beruházásokban éghajlatvédelmi alkalmazkodási és csökkentési céloknak alárendelten, és erre vonatkozóan az alábbi nemzetközi klímafinanszírozási lehetőségekről ad tájékoztatást.

Megemeli a kormány a kkv-k versenyképességét erősítő pályázat keretét

2018. augusztus 24.

A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében újra elérhető a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) számára a "Kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című pályázati felhívás, amelynek korábbi 22 milliárd forintos keretösszegét a jelentős érdeklődésre tekintettel a kormány további 20 milliárd forinttal megemeli - közölte Rákossy Balázs a pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára az MTI-vel.

Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett Ipar 4.0 program felhívás

2018. május 14.

Tisztelt Vállalkozó!

 

 

Ajánlom szíves figyelmükbe az Ipar 4.0 keretében nyújtott támogatások igénylésének 2018. évi feltételeiről szóló felhívást. A program a Nemzetgazdasági Minisztérium fejezetében kerül létrehozásra, melynek a keretösszege 1,5 milliárd forint.

 

Dr. Szerencsés László

elnök

XXVI. Magyar Innovációs Nagydíj

2018. január 8.

A 2017. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további, összesen öt kategóriában kaphatnak díjat: Ipari Innovációs Díj, Agrár Innovációs Díj, Környezetvédelmi Innovációs Díj, Fejlesztési Innovációs Díj és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja. A legeredményesebb, 2015. január 1. után alapított innovatív startup vállalkozás pedig a Magyar Innovációs Szövetség "2017. év legjobb startup vállalkozása" díját nyeri el.

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2017. ÉVI LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNY ELISMERÉSÉRE

2017. november 28.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve – 26. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot. Beadási határidő: 2018. február 14.

Gábor Dénes-díj 2017. felterjesztési felhívás

2017. augusztus 30.

A NOVOFER Alapítvány immár 29. alkalommal hirdeti meg a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását, amely a civil szféra egyik legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon. A felterjesztések leadási határideje: 2017. október 10.

A Visegrádi országok és Barátaik találkozóját tartották Tatán és Etyeken

2017. június 23.

2017. június 20-án és 21-én Magyarország adott otthont az évente megrendezésre kerülő „Visegrádi országok és Barátaik” találkozónak Tatán és Etyeken. Június 20-án a cseh, a lengyel, a szlovák és a magyar szellemi tulajdoni hivatalok vezetői folytattak megbeszélést, illetve ekkor került sor a Visegrádi Szabadalmi Intézet Igazgatótanácsának ülésére.

Ötlet-Újdonság-Találmány nemzetközi kiállítás és vásár Komáromban

2017. március 13.

Komáromban kerül megrendezésre az IDEA-EXPO az Arany 17 rendezvényközpontban, 2017. március 31. április 01-02-án! A rendezvény fővédnöke Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő. A kiállítás megtekintése díjtalan!

GINOP pályázatok mikro-kis és középvállalkozásoknak

2017. január 4.

A 2014-2020 közötti időszakban jelentős uniós forrás áll Magyarország rendelkezésére. Az alábbiakban a jelenleg elérhető Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázataiból készítettünk rövid összefoglalót. 

XXV. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás

2016. november 29.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanáccsal együttműködve  – 25. alkalommal hirdeti meg a 

MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Részletek a csatolt mellékletben. 

MAGEOSZ nap a Műegyetemen - K+F a gyakorlatban

2016. október 21.

Ez évben is megrendezésre kerül a MAGEOSZ nap a Műegyetemen konferencia, idén -  "K+F a gyakorlatban" címmel. A konferencia időpontja : 2016. november 23. (szerda) 10h00-15h00 ( regisztráció 09h30-10h00) A konferencia helyszíne : 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3-9. „K” épület I. em. Díszterem

Norvég Alap

2021. május 14.

Megjelentek a Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2014-2021 Üzleti fejlesztés, innováció és kkv-k program pályázatai, melyek keretében a vállalkozások zöldipari innováció és kék növekedés programterületeken pályázhatnak támogatásra. A pályázat támogatási területei:

  • Innovatív technológiák, folyamatok és szolgáltatások
  • Fenntartható üzleti fejlesztés
  • Működő vállalkozások és meglévő folyamatok „zöldítése”
  • Innovatív termékek és szolgáltatások fejlesztése és megvalósítása

Magyarország felkerült a startup világtérképre

2021. március 17.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) tavaly kapcsolódott be partnerként a Startup Genome elemző-tanácsadó szervezet nemzetközi kutatásába. Az együttműködés célja, hogy a hazai startup ökoszisztéma látványos fejlődése a külföldi innovátorok és befektetők számára is láthatóbbá váljon.

20 millió eurós alap a kkv-k szellemitulajdon-jogainak védelmére

2021. február 1.

Hétfőtől a kis- és közepes vállalkozásokat (kkv-k) 20 millió eurós támogatási alap segíti szellemitulajdon-jogaik védelmében – közölte az Európai Bizottság.

Újraindul a kutatási, fejlesztési és innovációs szektor bértámogatása

2021. január 5.

„Munkahelyük megőrzése érdekében ismét bértámogatásban részesülhetnek a kutatási, fejlesztési és innovációs (KFI) szektor magasan képzett szakemberei a járványhelyzet miatt, három hónapos időtartamban” – jelentette be Bodó Sándor államtitkár.

A vállalkozások mesterséges intelligencia alkalmazását segítő központok jönnek létre

2020. október 19.

A Mesterséges Intelligencia (MI) Stratégia egyik kiemelt célja, hogy a magyar kis- és középvállalkozások termelékenysége 2030-ig mintegy 26%-kal nőjön az MI technológiáknak köszönhetően.

Bürokráciacsökkentő intézkedéseket dolgoznak ki a cégek versenyképességének javítása érdekében

2020. július 17.

A vállalkozások nemzetközi versenyképességének javítása, a kedvezőbb üzleti környezet kialakítása érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium bürokráciacsökkentő intézkedéseket dolgoz ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) javaslatai alapján - jelentette be György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Sikeres a kis- és középvállalkozásokat segítő digitalizációs tanácsadási program

2020. július 1.

Már közel 12 ezer társasághoz jutottak el azok a tanácsadók, akik a Modern Vállalkozások Program (MVP) keretében segítik a kis- és középvállalkozások infokommunikációs technológiákkal kapcsolatos fejlesztéseiket, a digitális gazdaságba történő beilleszkedésüket.

Az Irinyi Terv 2020-ban is hozzájárul a magyar gazdaság és ipar növekedéséhez

2020. január 15.

Folytatódik a magyar ipar fejlesztését szolgáló Irinyi Terv végrehajtása, a helyüket a világpiacon megálló új termékek kifejlesztésében és piacra vitelében érdekelt vállalkozások idén első körben 2,5 milliárd forintnyi költségvetési forrásra nyújthatnak be támogatási kérelmet.

FELHÍVÁS A 2019. ÉV LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNYÉNEK ELISMERÉSÉRE

2019. december 2.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával és a Valor HungariaeZrt.-vel együttműködve, 28. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Gábor Dénes Díj 2019

2019. július 15.

A NOVOFER Alapítvány Kuratóriuma kéri a gazdasági tevékenységet folytató társaságok-, a kutatással-, fejlesztéssel-, felsőfokú képzéssel foglalkozó intézmények-, a kamarák-, a műszaki és természet-tudományi egyesületek-, a szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek ill. szövetségek vezetőit, továbbá a Gábor Dénes-díjjal korábban kitüntetett szakembereket, hogy jelöljék (terjesszék fel) GÁBOR DÉNES-díjra azokat az általuk szakmailag ismert, kreatív, innovatív, jelenleg is tevékeny, az innovációt aktívan művelő magyar (kutató, fejlesztő, feltaláló, műszaki-gazdasági vezető) szakembereket, – akik itthon, vagy határainkon túl – a természettudományos szakterületek valamelyikén:

Másfélmilliárd forintos keretösszeggel indul az Ipar 4.0 támogatási program idei kiírása

2019. május 30.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által gondozott Ipar 4.0 támogatási program 2019-ben is 1,5 milliárd forint forrással járul hozzá az innovatív újraiparosításhoz, elsősorban az innovációs tevékenységeket és azok eredményeinek ipari alkalmazását helyezve előtérbe - közölte Szigeti Ádám, a tárca innovációért felelős helyettes államtitkára szerdán az MTI-vel.

"Az innováció szerepe a közúti járművek automatizálásában" konferencia

2019. május 24.

A Gépipari Tudományos Egyesület (GTE) 2019. június 27-én az Óbudai Egyetemen egy nagyszabású konferenciát szervez, “Az innováció szerepe a közúti járművek automatizálásában” címmel. A rendezvényen 15 intézmény szakemberei tartanak előadást 10 különböző, de a konferencia célkitűzéséhez tartozó témakörben, megvilágítva az eltérő nézőpontok által felvetett problémákat.             

Alapfokú iparjogvédelmi, és szerzői jogi képzés indul

2019. február 22.

Alapfokú iparjogvédelmi, illetve szerzői jogi képzést indít a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2019. első félévében.

Be Smart startup verseny – pályázati felhívás

2019. január 14.

Immáron 9. alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek. A verseny fő támogatói Budapest Főváros és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. 

FELHÍVÁS A 2018. ÉV LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNYÉNEK ELISMERÉSÉRE

2018. november 22.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve, 27. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Szeptemberben indul a Digitális Jólét Hitelprogram

2018. július 24.

2018 szeptemberétől 0%-os, legfeljebb 200 millió forint összegű uniós forrású hitelt igényelhetnek digitális fejlesztéseikhez a hazai kis- és közepes, illetve startup vállalkozások.

Közvetlen kifizetésű brüsszeli források

2018. április 25.

A 2014-2020-as programozási időszakban az Európai Bizottság által meghirdetett 17 közvetlen brüsszeli kifizetésű szakpolitikai programnak köszönhetően több mint 130,5 milliárd euró (kb. 500-600 pályázat) közvetlen támogatás áll a tagországok rendelkezésére. 

Kérdőíves felmérés a vidékfejlesztési politika intézkedéseiről

2017. december 11.

A felmérés a Rural SMEs című, Interreg Europe Program keretében zajló projekthez készült. A projekt átfogó célja, hogy javaslatokat fogalmazzon meg a vidékfejlesztési politika intézkedéseire vonatkozóan. A kérdőív kitöltése névtelenül történik és körülbelül 15 percet vesz igénybe. A kérdések a Közép-dunántúli régióra (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyék) vonatkoznak. Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

Térítésmentes szellemivagyon-diagnózis szolgáltatás kkv-k számára

2017. október 17.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala - az Európai Szabadalmi Hivatala támogatásával - térítésmentes szolgáltatást vezetett be azon vállalkozások részére, melyek a szellemi vagyonuk jogi védelmének biztosításában érdekeltek a nemzeti és nemzetközi versenyképességük megtartása és növelése érdekében.

START2ACT energiahatékonysági verseny vállalkozások számára

2017. augusztus 30.

A START2ACT verseny célja, hogy segítse a vállalkozókat az energiatudatos működés elsajátításában és az energiahatékonyság hétköznapi gyakorlatba ültetésében. A jópéldákat egymással, hasonló vállalkozásokkal megosztva és a jóhírét kelti a energiatudatosan cselekvő vállalkozásnak és a jógyakorlatot segít másokkal is megismertetni a nyeremények mellett.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala - Tények és Adatok 2016.

2017. május 19.

Megjelent a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2016-os tevékenységét bemutató kiadványa. A dokumentum magyar és angol nyelven mutatja be a hivatal erdményeit.

Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív Díj Pályázat 2017.

2017. február 16.

A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldást, projektet, munkát jutalmaz a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés, fejlesztés és oktatás területéről évi egy alkalommal. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. április 17.

H2020 projekt kiírások

2016. december 5.

A Horizont 2020 az Unió kutatás-fejlesztési és innovációs politikáját 2014-2020 között meghatározó program, amely minden eddiginél nagyobb, közel 79 milliárd eurós költségvetéssel gazdálkodik. A program a kontinens globális versenyképességének növelését célzó Európa 2020 stratégia „Innovatív Unió” elnevezésű kiemelt kezdeményezésének egyik alappillére.

Az innováció, mint kitörési lehetőség - Konferencia 2016.11.26.

2016. november 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara konferenciát szervez a mikro-, kis- és középvállalkozások innovációs képességeik fejlesztése, ösztönzése céljából, Az innováció, mint kitörési lehetőség címmel. Az eseményre Budapesten kerül sor.

 

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide