Üdvözöljük a

Pótfelvételi az Edutus Főiskolán 2014/2015

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
123
4
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Pótfelvételi az Edutus Főiskolán 2014/2015

Szerző: Sebestyénné Mészáros Eszter | 2014. július 31.

A tatabányai Edutus Főiskola pótfelvételit hirdet a 2014/2015. tanévre a mellékletben található képzésekre.

Az Edutus Főiskola fő törekvése, hogy a közoktatási és a vállalati szférával való kapcsolatok szorosabbra fűzésével és az együttműködés új útjainak kiépítésével megerősítse „tudásközpont” jellegét, hogy szolgáltatásaival képes legyen elősegíteni a térség versenyképességét. Kamaránk hosszú évek óta kitűnő kapcsolatot ápol a tatabányai Edutus Főiskolával.

A főiskola  az elmúlt években milliárdos nagyságrendű fejlesztéseket hajtott végre. Ennek eredményeként a műszaki képzésük Magyarországon egyedülálló és Európában is ritkaságszámba menő színvonalú, laboratóriumokkal és infrastruktúrával gazdagodott. /Lézertechnikai laboratórium, Festo pneumatika és hidraulika laboratórium, MITUTOYO méréstechnikai laboratórium, CED tervezési /modellezési; szimulációs/ laboratórium./ Mindezek biztosítják az oktatásunk magas színvonalú technikai hátterét és magukban hordozzák a cégekkel közös innovációs együttműködést is.

A jelentkezési határidő: 2014. augusztus 12.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK>>>

 

Tisztelt Igazgató Asszony!

Tisztelt Igazgató Úr!

 

Kérem, engedje meg, hogy ezúton is figyelmébe ajánljuk főiskolánk, a tatabányai EDUTUS Főiskola, pótfelvételi eljárásában meghirdetett, még elérhető képzéseit. Kérjük Önt, támogassa a térség egyetlen felsőoktatási intézményét azzal, hogy a már felsőoktatásba jelentkezett, de felvételt nem nyert, vagy tanulási szándékát csak a közelmúltba eldöntő leendő hallgatók figyelmét felhívja a meghirdetett képzéseinkre. Két aspektusból is fontos, hogy az Ön cégénél dolgozók értesüljenek a képzési lehetőségeinkről: úgy is, mint továbbtanuló alkalmazottak és úgy is, mint gyermeküket továbbtanító szülők. Ezen leendő hallgatók döntését szeretnénk az Ön segítségével megkönnyíteni, motiválni azzal, hogy ismételten figyelmükbe ajánljuk, főiskolánk, az EDUTUS Főiskola képzéskínálatát, felajánljuk segítségünket a jelentkezés feljárásának megkönnyítésében, a jelentkezők pontjainak kiszámításában. A jelentkezési határidő: 2014. augusztus 12.

Kérjük Önt, hogy a lehetséges, rendelkezésére álló kommunikációs csatornákon, népszerűsítse főiskolánkat, tájékoztatása az érdeklődőket itt folyó képzésekről. Ehhez melléklejük a pótfelvételi  tájékoztatónkat, melyet az alábbiakkal néhány gondolattal egészítünk ki:

 

-        Főiskolánk /melynek jogelődje a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája volt / az elmúlt években milliárdos nagyságrendű fejlesztéseket hajtott végre. Ennek eredményeként a műszaki képzésünk Magyarországon egyedülálló és Európában is ritkaságszámba menő színvonalú, laboratóriumokkal és infrastruktúrával gazdagodott. /Lézertechnikai laboratórium, Festo pneumatika és hidraulika laboratórium, MITUTOYO méréstechnikai laboratórium, CED tervezési /modellezési; szimulációs/ laboratórium./ Mindezek biztosítják az oktatásunk magas színvonalú technikai hátterét és magukban hordozzák cégükkel a közös innovációs együttműködést is.

 

-        Felhívjuk szíves figyelmét, a hagyományosan jó színvonalú  és ismert, Gazdaságtudományi Alapképzésekre, Mesterképzésünkre és Felsőoktatási Szakképzésekre.

 

-        Megerősítjük, hogy tanulmányi osztályunk és személyesen magam is minden támogatást megadunk a jelentkezők számára amennyiben a mellékelt felhívásban szereplő bármelyik kapcsolati ponton /telefon¸személyesen stb./ jelzik érdeklődésüket a felsőoktatási tanulásra. 

 

Tisztelt Igazgató úr!

 

Bízva a segítőkészségében, ajánljuk szíves figyelmébe kérésünket, azzal a megjegyzéssel, hogy remélt figyelem felkeltésünk eléri célját és sikeres a pótfelvételt tudunk lebonyolítani.

Ugyanakkor, természetesen változatlanul megerősítjük, hogy készek vagyunk a teljes oktatási struktúránkkal, hangsúlyozottan a műszaki képzésekkel is, minden vállalati képzési igényt kielégíteni.

 

Megköszönöm szíves támogatást.

Szívélyes üdvözlettel:                                                                                             

TÓTH MIHÁLY 

Vállalati Kapcsolati Igazgató                                                          

Műszaki tanár

Műszaki-Gazdasági Szakértő

Tel: +36 30 8 535 540; 

         +36 34 520 404

Email:  toth.mihaly@edutus.hu

            mihaly.toth12@gmail.com