Üdvözöljük a

Tájékoztató nap sikeres pályázóknak

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
678910
11
12
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Tájékoztató nap sikeres pályázóknak

Szerző: Maknics Zoltán | 2019. április 16.

A dolgozóik továbbképzésére eredményesen pályázó vállalkozásoknak tartottak tájékoztató napot kedden a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székházában. Dr. Szerencsés László, a kamara elnöke köszöntőjében elmondta, a résztvevők együttműködésének köszönhetően a pályázat sikerrel zárult.

Megyénkben összesen 856 millió forintos támogatást ítéltek meg. A 27 nyertes pályázóból 17 a nagyvállalatok közé tartozik, tízen pedig a kis- és középvállalkozásokat képviselik. Nagyvállalati szinten 671 millió forint, míg a kis- és középvállalkozások tekintetében 185 millió forint az elnyert összeg.

 

 

A GINOP-6.1.5. és a GINOP-6.1.6. pályázatok összesített adatai  alapján elmondható, hogy cégek elengedhetetlennek tartották munkavállalóik továbbképzését tevékenységük működtetéséhez és hatékonyságuk növeléséhez.

 

A szakmai tanfolyamok mellett a kompetenciafejlesztő tréningeket, valamint az informatikai és a nyelvi képzéseket részesítették előnyben, mert a jelenlegi piacon ezekkel készségekkel maradhat versenyképes egy vállalkozás. Különös figyelmet fordítottak azokra, akiknél a munkaerő-piacon maradáshoz szükséges alap- és személyes kompetenciák fejlesztésére volt szükség.

 

 

 

A mostani információs napon a nyertes pályázók Gedei Gábor projektmenedzsertől kaphattak tájékoztatást az aktuális változásokról; a támogatói okiratok módosítási lehetőségeiről, az előleg igénylések és kifizetési kérelmek kezeléséről.

 

Török Kinga, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal részéről az ellenőrző látogatások tapasztalatairól beszélt, majd a résztvevők már sikeres, működő kezdeményezésekkel ismerkedhettek meg.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide