Üdvözöljük a

Oroszlányi József Attila Általános Iskola a Forest-Papír Kft-nél

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2020 Augusztus >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
345
6
789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Oroszlányi József Attila Általános Iskola a Forest-Papír Kft-nél

Szerző: Cserjési Kinga | 2013. október 28.

Forest Papír Kft leányvári üzemébe látogatott el az oroszlányi József Attila Általános Iskola 38 tanulója október 18-án. A megérkezést követően a diákokat két csoportba osztották, majd a látogatást vezető munkatárs bemutatta a Forest-Papír Kft cégcsoportját.

A tájékoztató után a gyerekek végig kísérték a szalvétagyártás munkafolyamatait, amit nyolc különböző feldolgozó gépeken készítenek el. A leányvári üzemben készülnek a papír zsebkendők is. A diákok is bekapcsolódtak a gyártási folyamatba, kipróbálhatták a százas zsebkendő kézzel történő csomagolását. A diákok több kérdéssel készültek, amire az üzemvezető válaszolt, ezáltal még több  érdekes információhoz jutottak a gyerekek.

Az üzemlátogatás végén minden gyerek és kísérő tanár kapott a cég jóvoltából egy kis ajándékot, szalvétát és papír zsebkendőt. 

 

A Forest cégcsoport rövid bemutatása

Magyarország legnagyobb háztartási és közületi papírtermék gyártó és forgalmazó cégcsoportját 1994-ben alapította négy magánszemély. A 100% magyar tulajdonban lévő Forest cégcsoport kilenc saját tulajdonú cégből áll.

Főbb termékek: szalvéta, toalettpapír, kéztörlők, papír zsebkendő, valamint egyéb közületi higiénés termékek és szolgáltatások. A lakossági háztartási papíráruk közül a FOREST-PAPÍR Kft. vezette be a hazai piacra az első nyomtatott, egy rétegű szalvétát, és a belsőmaggal rendelkező, gazdaságos papírtörlőket.

Főbb piacok: hazai értékesítés mellett 14 országba történő export.

Mintegy 300 főt foglalkoztató cégcsoport, saját disztribúciós hálózattal.

Az alapító, többségi tulajdonos és ügyvezető, Bodrogai Ferenc 2010-ben elnyerte az Ernst & Young „Az év üzletembere” díját.

Jelmondatunk

„Forest, a papír új formája.”

A folyamatos innováció a cég életének szerves részét alkotja, a sikereket a dolgozók céltudatos és kitartó munkája mellett ennek az erőforrásnak köszönhetjük. Emellett hisszük, hogy minőségi terméket csak minőségi munkával lehetséges előállítani.

Jövőképünk

Erős és versenyképes magyar márkákat építünk, melyekkel nem csak a cégcsoport folyamatos fejlődése érhető el, hanem a hazai gazdaság növekedése is. Hiszen, ha a fogyasztó nívós magyar terméket vásárol, nemcsak jó minőséget kap, hanem környezete gazdaságát is támogatja, ezzel munkahelyet tart meg vagy teremt, fizetőképes keresletet generál.

 

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide