Üdvözöljük a

Bizalom, Kedves Vállalkozók! - cikk a KEMKIK Vállalkozásfejlesztés-Marketing oldalról

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
123
4
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Bizalom, Kedves Vállalkozók! - cikk a KEMKIK Vállalkozásfejlesztés-Marketing oldalról

Szerző: Sebestyénné Mészáros Eszter | 2011. május 1.

Újabb marketing témájú cikkel igyekszünk oszlatni szolgáltatásunk tartalmával kapcsolatos ködös, esetleg nem egyértelmű elképzeléseket. Marketing = vállalkozásfejlesztés!

 

Bizalom, Kedves Vállalkozók! ÚJRATERVEZÉS

Külső szakértő = versenyképesség növelés (Tapasztalatokkal alátámasztott tény)

 

 

Az alkalmazott állami gazdaságpolitika az elmúlt 20 évben több esetben kihúzta a szőnyeget a szárnyait próbálgató kisvállalkozói szektor lába alól. Kialakult a vezetőkben a lehető legrosszabb beidegződés: ha bajban vagyunk, először is nincs kihez fordulni, de ha bárkihez is fordulunk, az nem az állam lesz. Ebből egy általános rövidtávú szemlélet és túlélési stratégia adódott, ami azonban akadálya az egyre magasabb szintű vevői elvárások sikeres kielégítésének.

Elkeserítő a helyzet, és (köz)gazdasági értelemben talán érthető, de korántsem menthetetlen!

Manapság már nagyon sok fórumon elérhetőek a modern vállalkozásvezetési módszerek, megoldások, tréningek, pályázatok, szakemberek, sőt, a kormányzat is igyekszik új alapokra helyezni a vállalkozói szektor és az állam kapcsolatát az Új Széchenyi Tervvel.

AZ INFORMÁCIÓK DZSUNGELÉBEN MA KÖNNYŰ ELTÉVEDNI.

Joggal vetődik fel: vajon melyik megoldást kellene alkalmaznia az ÉN cégemnek? Melyik módszert vessem be a SAJÁT piacomon? NEKEM mire van szükségem, hogy jobb lehessek és elégedettebbek legyenek a vevőim?  

Vicces módon a GPS készülék lakonikus hangnemben adja meg a választ: "ÚJRATERVEZÉS."  

Valóban, legtöbbször elég újragondolni az egész tevékenységet, de ehhez szakemberre van szükség. A marketingstratégiai szakértő külső partnerként történő szerződtetése afféle GPS funkciót lát el a vezető kormánykereke mellett, sőt segít szintetizálni az információkat,újragondolni a cég működési hatékonyságát, növelni a versenyképességet a megfelelő marketingeszközök alkalmazásával.  A kapcsolat bizalomra épülő partneri együttműködés, tegyenek egy próbát, megéri!    

Figyelmükbe ajánlom AKTUÁLIS AJÁNLATUNKAT, melyben most térítésmentesen van lehetőségük vállalkozásfejlesztés, marketingstratégia témában kérdezni-érdeklődni.  

Emailben bármikor, telefonon minden nap 10-20h-ig várom jelentkezését azoknak, akiknek fontos cégük hatékonysága, és érdeklődnek cégük sikerességét befolyásoló tényezők és ezek befolyásolhatósága iránt!

 


Tudatos marketinget, eredményes munkát és sok mosolyt kívánok!    

Kádas MiklósTel.: 36 20 961 3902, iroda@kdsm.hu, www.kdsm.hu 

 Marketinggel kapcsolatos eddigi cikkeinket, tippeket, további hasznos információkat itt találja: http://www.kemkik.hu/index.php?id=5278